MR BREATHLESS

AINUTLAATUISTA SUOMESSA
Suomen ainoa rock'n'roll-pianisti-laulaja Mr Breathless (Marko Julkunen) on viihdyttänyt suomalaisia jo vuodesta 1989.
Mr Breathlessin vauhdikas Jerry Lee lewis -tyylinen rock'n'roll pianoshow on kattava läpileikkaus Great Balls Of Firesta Extrapalloon. Hän esiintyy sekä suomeksi että englanniksi. Mr Breathless aloitti esiintymiset vuonna 1989. Hän voitti Helsingin rock-kuninkuuden elokuussa 1994.


KOKOONPANOT
Soolokeikkojen lisäksi Mr Breathless keikkailee muun muassa Esa Pulliainen C-Combon kanssa.

Mr Breathless löytyy myös FACEBOOKISTA
BLUELIGHT RECORDS
MR BREATHLESS JULKAISI SINGLEN "MONEY" 17.5.2019

Suomen ainoa rock 'n' roll -pianisti/laulaja Marko Julkunen, taitelijanimeltään Mr. Breathless, on viihdyttänyt Jerry Lee Lewis -tyylisellä showllaan suomalaisia tuhansilla keikoilla joka pitäjässä jo 30 vuoden ajan. Sen kunniaksi Bluelight Records julkaisee 31.5. juhlakokoelman "The Wild One - The Ultimate Collection".

Levyltä näytteenä on tänään laitettu julki single jolla käsittelyssä Motown-klassikkobiisi "Money". Kuuntele single täältä https://lnk.to/BreathlessMoney tai täältä https://music.youtube.com/playlist…

Mr. Breathless on julkaissut seitsemän albumia ja useita singlejä. Näistä iso osa on äänitetty Esa Pulliainen C-Combon kanssa Esa toimiessa myös tuottajana. Uuden kokoelmalevyn kahdenkymmenen biisin joukosta löytyy neljä uutta kappaletta, joista kaksi on äänitetty pienen keikkacombon kanssa ja kaksi 13-miehisen Mr. Breathless Rock 'n' Roll Big Bandin toimesta.
Mr. Breathlessin levytyksillä ovat vierailleet mm. Marko Haavisto, Jorma Kääriäinen ja Topi Sorsakoski.

LAVAKARTTA

MEDIA

Mr Breathless. Kuva: Pasi Rytkönen

JULISTE

TUOTANTO

BLUELIGHT RECORDS
14.5.2017

Mr Breathlessin (a/k/a Marko Julkunen) CD "Can't Stop Rockin'" julkaistaan 16. kesäkuuta 2017!

Tämä pianistihirmu teki debyyttilevynsä "Face It" Bluelight Recordsille 20 vuotta sitten. Sen jälkeen on kulunut loppuun monta autonrengasta miehen reissatessa ympäri maata joka pitäjässä paiskomassa tuhansilla keikoilla Jerry Lee Lewis -henkistä showtaan.

Yhteistyötä Mr Breathless on tehnyt mm. Agentsien kanssa ja myös levyttänyt Esa Pulliainen C-Combon riveissä, mutta uudella levyllä hän on taas asian ytimessä eli kyseessä on tanakka 1950-luvun rock 'n' roll.


Tuotanto PDF-tiedostona TÄSTÄ.