MR BREATHLESS

AINUTLAATUISTA SUOMESSA
Suomen ainoa rock'n'roll-pianisti-laulaja Mr Breathless (Marko Julkunen) on viihdyttänyt suomalaisia jo vuodesta 1989.
Mr Breathlessin vauhdikas Jerry Lee lewis -tyylinen rock'n'roll pianoshow on kattava läpileikkaus Great Balls Of Firesta Extrapalloon. Hän esiintyy sekä suomeksi että englanniksi. Mr Breathless aloitti esiintymiset vuonna 1989. Hän voitti Helsingin rock-kuninkuuden elokuussa 1994.


KOKOONPANOT
Soolokeikkojen lisäksi Mr Breathless keikkailee muun muassa Esa Pulliainen w/ Mr Breathless kokoonpanossa.
Mr Breathless löytyy myös FACEBOOKISTA
BLUELIGHT RECORDS
MR BREATHLESS JULKAISI SINGLEN "MONEY" 17.5.2019

Suomen ainoa rock 'n' roll -pianisti/laulaja Marko Julkunen, taitelijanimeltään Mr. Breathless, on viihdyttänyt Jerry Lee Lewis -tyylisellä showllaan suomalaisia tuhansilla keikoilla joka pitäjässä jo 30 vuoden ajan. Sen kunniaksi Bluelight Records julkaisee 31.5. juhlakokoelman "The Wild One - The Ultimate Collection".

Levyltä näytteenä on tänään laitettu julki single jolla käsittelyssä Motown-klassikkobiisi "Money". Kuuntele single täältä https://lnk.to/BreathlessMoney.

Mr. Breathless on julkaissut seitsemän albumia ja useita singlejä. Näistä iso osa on äänitetty Esa Pulliainen C-Combon kanssa Esa toimiessa myös tuottajana. Uuden kokoelmalevyn kahdenkymmenen biisin joukosta löytyy neljä uutta kappaletta, joista kaksi on äänitetty pienen keikkacombon kanssa ja kaksi 13-miehisen Mr. Breathless Rock 'n' Roll Big Bandin toimesta.
Mr. Breathlessin levytyksillä ovat vierailleet mm. Marko Haavisto, Jorma Kääriäinen ja Topi Sorsakoski.

LAVAKARTTA

MEDIA

Mr Breathless. Kuva: Pasi Rytkönen

JULISTE

TUOTANTO

Tuotanto PDF-tiedostona TÄSTÄ.