MR BREATHLESS

AINUTLAATUISTA SUOMESSA
Suomen ainoa rock'n'roll-pianisti-laulaja Mr Breathless (Marko Julkunen) on viihdyttänyt suomalaisia jo vuodesta 1989.
Mr Breathlessin vauhdikas Jerry Lee lewis -tyylinen rock'n'roll pianoshow on kattava läpileikkaus Great Balls Of Firesta Extrapalloon. Hän esiintyy sekä suomeksi että englanniksi. Mr Breathless aloitti esiintymiset vuonna 1989. Hän voitti Helsingin rock-kuninkuuden elokuussa 1994.


KOKOONPANOT
Soolokeikkojen lisäksi Mr Breathless keikkailee muun muassa Esa Pulliainen w/ Mr Breathless kokoonpanossa.
Mr Breathless löytyy myös FACEBOOKISTA

EP & MrB - HAPPY ROKKENROL! Vol.1

Esa Pulliaisen ja kumppaneitten uusi 4 biisin Ep, rajoitettu 500 kpl:een painos ja toki 10-tuumaisena tämä. Saatavilla vain Levykauppa Äxästä!


TILAA LEVY TÄSTÄ.
Ilmestyy: 28.8.2020.
Levy-yhtiö Etnomono.

Kappaleet:
A1 Metsämökin tonttu
A2 Tää koskista on vain
B1 Oi kuuskytviis
B2 Valtatie 66

Happy rokkenrollin kappaleet on koottu 70-luvun toisen suomalaisen kovan rockbändin, Jussi & The Boysin ohjelmistosta (se toinen oli tietty Ganes). Boyseilla oli vakiokeikka joka keskiviikko pohjalaisen osakunnan eli Bottan salissa. Olin kuulolla joka luojan kerta, koska liverokkenrollin tarjonta oli noihin aikoihin stadissa tosi skyfää. Nuo illat oli tärkeitä mulle muutenkin: tutustuin nimittäin Jussin kitaristiin, joka oli nimeltään Pekka Tammilehto eli Topi, joksi bändikaverinsa häntä kutsuivat.

Topin kitaransoittotyyli oli aika veret seisauttavaa. Yhteinen ihanteemme olikin Link Wray ja se kuului jäbän soitossa selvästi. Ylipäätäns vuodet 1977-1980 oli Jussi & Boysin rokeinta aikaa. Koko posse: Jussi, Ana, Aikka ja Topi olivat kaikki väärentämättömiä rokkareita ja se kuului bändin soitossa. Monet heidän keikkakappaleistaan jatkoivat elämää Topi ja Agentsin ohjelmistossa.

Oli hienoa uusintalevyttää EP & Mr. B:n kanssa nämä kappaleet ja hogata, mikä voima niissä piilee, mutta niin se kuulkaa on – rokkenrollissa on styrkkaa eikä se ikinä tule hyytymään. Oli myös hienoa saada käyttää yhdessä kappaleessa aina kaipaamamme rockin valtakunnan kanslerin, K.W. the Hound Dog Manin ääntä.

Ei muuta ku Cissen sanoin – Happy rokkenrol

Terveisin Esa

Kokoonpano:
Esa Pulliaisen - kitara
Mr Breathless - piano, laulu
Kai Pulliainen - basso
Toni "El Blanco" Liimatta - rummut

BLUELIGHT RECORDS
MR BREATHLESS JULKAISI SINGLEN "MONEY" 17.5.2019

Suomen ainoa rock 'n' roll -pianisti/laulaja Marko Julkunen, taitelijanimeltään Mr. Breathless, on viihdyttänyt Jerry Lee Lewis -tyylisellä showllaan suomalaisia tuhansilla keikoilla joka pitäjässä jo 30 vuoden ajan. Sen kunniaksi Bluelight Records julkaisee 31.5. juhlakokoelman "The Wild One - The Ultimate Collection".

Levyltä näytteenä on tänään laitettu julki single jolla käsittelyssä Motown-klassikkobiisi "Money". Kuuntele single täältä https://lnk.to/BreathlessMoney.

Mr. Breathless on julkaissut seitsemän albumia ja useita singlejä. Näistä iso osa on äänitetty Esa Pulliainen C-Combon kanssa Esa toimiessa myös tuottajana. Uuden kokoelmalevyn kahdenkymmenen biisin joukosta löytyy neljä uutta kappaletta, joista kaksi on äänitetty pienen keikkacombon kanssa ja kaksi 13-miehisen Mr. Breathless Rock 'n' Roll Big Bandin toimesta.
Mr. Breathlessin levytyksillä ovat vierailleet mm. Marko Haavisto, Jorma Kääriäinen ja Topi Sorsakoski.

LAVAKARTTA

MEDIA

Mr Breathless. Kuva: Pasi Rytkönen

JULISTE

TUOTANTO

Tuotanto PDF-tiedostona TÄSTÄ.